Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Beperkt bereikbaar... we zijn op (vis)vakantie van 11 t/m 21 oktober!

Heerlijk... donderdag 11 oktober is het zover: The Carp Specialist gaat voor een dag of 10 op (vis)vakantie! Na een flink druk 2012 seizoen waarin weer vele records zijn gesneuveld, gaan we nu zelf weer eens richting de waterkant... en niet naar Frankrijk dit keer.
Als reisagent is het altijd goed om naast de eigen bestemmingen ook eens bij collega's rond te kijken, en eerlijk gezegd trok het avontuur ons (Bas, Jasper, Maikel & Joep) dit keer ook. Vandaar dat we na het 'vreemdgaan' in Spanje in 2009 dit keer voor een sessie in Marokko hebben gekozen!

Beperkte bereikbaarheid

De keuze voor Marokko heeft helaas wel wat consequenties voor onze bereikbaarheid. We verwachten dat we vanaf donderdag 11 t/m zondag 21 oktober telefonisch niet/nauwelijks bereikbaar zullen zijn. Het telefoonsignaal in het Atlas-gebergte is dermate beperkt, dat bellen er hoogstwaarschijnlijk erg lastig zal zijn.
Wel verwachten we een voldoende GPRS/3G signaal te hebben om onze e-mails te kunnen ontvangen. We verzoeken u dan ook om ons tijdens onze afwezigheid te e-mailen in plaats van te bellen. We zullen onze uiterste best doen om, mits het signaal het toelaat, zo snel mogelijk per e-mail te reageren.

Reserveren? Geen probleem!

Hoewel we zelf op vakantie zijn, kunt u zoals gewoonlijk uw reserveringen gewoon via onze website plaatsen. Deze worden direct opgepakt, en voor u geplaatst bij de eigenaar. De uiteindelijke factuur die u per post ontvangt sturen wij u direct toe in de week van 21 oktober. Geen nood dus... ook tijdens onze vakantie staan we voor u klaar!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6781 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Toen ik jaren geleden in Frankrijk begon te vissen wist ik niet waar ik moest boeken. Mijn eerste reizen heb ik bij niet nader te noemen organisaties geboekt en dat viel wel eens tegen. Sinds ik jaren geleden The Carp Specialist heb gevonden zit ik op mijn honk, met 3 tot 4 reizen per jaar weet ik dat het altijd goed is of goed komt. Er vallen steeds meer nietszeggende wateren af en er komen mooie voor terug, zowel voor de tent als de volledig ingerichte huizen aan het water. Ook het vissen met een groep vind ik geweldig, dit jaar gaan we zelfs 2 keer op pad met zijn allen!
8
Rating starRating starRating starRating star
Harrie Mensink
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 57.791 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

PK Baitboats
Nash Tackle
KWO
Cipro Baits
Koicenter Tiel
Dragon Baits
Grain Baits
Dynamite Baits
Korda
MTC Baits
NTEC