Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Carp Zwolle 2014: de grootste karperbeurs van Europa!

De bekende karperbeurs Carp Zwolle bestaat komende editie maarliefst 20 jaar. En ook The Carp Specialist viert een jubileum, op 8 & 9 februari 2014 zijn wij er voor de 10e keer bij. De gehele beursvloer van de IJsselhallen in Zwolle staat tijdens CARP ZWOLLE 2014 in het teken van karpervissen en niets dan karpervissen. Hier vindt u de nieuwste gadgets, check je de fijnste kleding, maak je kennis met de beste materialen en boekt u natuurlijk ook uw visvakantie voor het seizoen 2014. Op de stand van The Carp Specialist vindt u het vertrouwde Nederlandse team... Bas van Klaveren is het vaste aanspreekpunt voor Nederlandse & Belgische karpervissen en krijgt ondersteuning van Alex, Hans, Jeroen, Joep, Joost, Jasper, Maikel, Martin & Kevin. Voor onze Duitse karpervissers is Jeroen Albers uiteraard aanwezig en ook hij wordt vergezeld door enkele (Duitse) topvissers met ruime ervaring op onze wateren.
Daarnaast vindt u ook tal van Franse watereigenaren op onze stand. Wat dacht u van Damien & John van Lac de Villedon, Anton & Diaan van Windmill Lake, Adam & Gerard van Lac de Viennay (Alberts Lake & Busters Lake) en Pascale & Maxime van Domaine de Goncourt (Charlie Lake, King Lake en The Great Lake)! Heeft u een vraag over de visserij op de bestemmingen? De eigenaren én topvissers op onze stand kennen de wateren en visserij op hun duimpje!

Praktische informatie Carp Zwolle 2014

Data: zaterdag 8 & zondag 9 februari 2014
Openingstijden: 10:00 - 17:00
Locatie: IJsselhallen, Rieteweg 4, 8011AB Zwolle, Nederland
Prijs: € 12,- entree per persoon, kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis entree. De kaarten zijn te koop aan de kassa.
Parkeren: € 8,- per auto per dag

Lezingen op Carp Zwolle 2014

Pilaar & Hofman - Road Trippin'
In deze lezing van KWO mannen Michiel Pilaar & Mark Hofman worden de toeschouwers meegenomen in hun avontuurlijke bestaan als karpervissers! Mooie anekdotes worden afgewisseld door leerzame tips & tricks. Dit is karper entertainment van het hoogste niveau. Zorg er dus voor dat je er bij bent!

Pieter van de Werfhorst - Streetfishing
Kennen Pieter van de Werfhorst als groot water visser in hart en nieren, laat hij ons nu een geheel andere kant zien. Midden in de stad geniet deze man van een nieuwe dimensie, genaamd ‘streetfishing’. Harde fluiters, knappe vrouwen en waanzinnige karpers komen voorbij in de film die vertoond wordt op de CARPZWOLLE 2014. Don’t miss it!

Ruud Hageman & Kees Deelder - Route du Soleil
Twee pioniers van het eerste uur zijn Ruud Hageman en Kees Deelder. Al ruim 20 jaar vissen zij in Frankrijk en in die tijd hebben ze een hoop ervaring opgedaan op diverse watertypes. De laatste jaren zijn Ruud en Kees meer en meer naar het riviervissen toegetrokken. In deze lezing vertellen ze over hun aanpak op de machtige Rhone en hoe ze deze visserij combineren met omliggende wateren. Een niet te missen lezing.

De stand van The Carp Specialist op Carp Zwolle 2014!

De herkenbare groene The Carp Specialist stand is ook deze editie weer te vinden aan de rechterzijde van de grote hal, precies achterin het hoekje. De koffie en het team staan hier voor u klaar!

Lancering nieuwe brochure op Carp Zwolle!

Wellicht heeft u de nieuwe brochure al in de bus gehad... op Carp Zwolle lanceren wij 'm officieel. Kunt u echter niet wachten? Vraag de nieuwe brochure dan nu kostenloos aan!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6335 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Ik ben karpervisser in hart en nieren en boek sinds een jaar of 5 mijn visvakanties bij The Carp Specialist. Ooit zal ik ongetwijfeld wel een keer naar Frankrijk af reizen, maar ik ben verzot op vislocatie Het Broek in Nederland. Alles wordt altijd prima verzorgd en de reisdocumenten zijn ruim op tijd en zeer overzichtelijk. Er staan al weer verschillende trips in de planning en ik kijk er enorm naar uit!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Leo Reichholdt
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 56.507 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Dynamite Baits
Cipro Baits
Koicenter Tiel
MTC Baits
Grain Baits
KWO
Korda
Dragon Baits
NTEC
Nash Tackle
PK Baitboats