Nr. 1 expert in karpervisvakanties

De beleving is minstens zo belangrijk!

Al enige tijd zijn Maurice en ikzelf graag samen aan de waterkant te vinden. Of het nu gaat om onze ‘thuiswateren’ in de nabij gelegen polder of de grotere meren een stukje verder rijden. Steeds weer wanneer we aan de waterkant plaatsnemen, hebben we het gevoel thuis te komen. Daar we beiden een drukke baan hebben, en het vissen nou eenmaal wat tijd in beslag neemt, worden de uren die we daadwerkelijk aan de waterkant kunnen besteden extra gewaardeerd. En als het dan eindelijk weer eens zo ver is dat we, onder het genot van een koud biertje of een lekkere warme kop koffie, samen over het water staren, dan gaan de gesprekken natuurlijk over niets anders dan vis.
Zo ook de laatste keer dat we plaatsnamen aan de bivvytafel. De temperaturen zijn al flink gedaald als er behalve over Nederlandse bakken, nu ook over Franse monsters gepraat wordt. Na vele ideale scenario’s besproken te hebben, en natuurlijk menig rusteloze nachten vol dromen van Franse superkarpers, beginnen we dan ook met het uitzoeken van een mooi en passend water voor onze visserij. Hierbij komen we al snel op de website van Bas van Klaveren’s The Carp Specialist uit. Na het nauwkeurig uitpluizen van de informatie online en uiteraard flink heen en weer mailen met Bas, viel de keuze op Etang de la Livardière. Een prachtig, 17 hectare groot meer onder de rook van Le Mans gevuld met een aantal kleine eilandjes en een prachtig bestand aan visbestand. Voldaan van onze keuze, beginnen we met de voorbereiding van de, voor ons beiden eerste, Frankrijk trip.
Uiteraard is, en ik denk dat ik voor menig visser spreek als ik dit zeg, de voorbereiding de helft van het genot van onze prachtige hobby. Het bezig zijn met tactiek, het onderhouden en organiseren van je materiaal en natuurlijk zo veel mogelijk te weten komen van het te bevissen water maakt dat je al lang naar het daadwerkelijke moment toeleeft. Zo ook bij ons.
Er wordt veel over en weer gebeld en wanneer de telefoon dan eindelijk even op tafel ligt, klinken de meldingen van WhatsApp weer door de ruimte met de volgende tip of aanvulling op het zojuist gevoerde gesprek. Er moet dan ook wel veel gedaan worden. De juiste bollen moeten worden gevonden en getest, het materiaal moet worden aangevuld en klaargemaakt en niet geheel onbelangrijk, er moet veel worden gevist om vast lekker in de stemming te komen.
Nu, we lezen januari 2013, is het voor ons beiden een zo drukke periode wat betreft werk, dat er van vissen even niet veel komt. Echter is ook het schrijven van dit stukje weer een aanvulling van de belevenis en het avontuur van wat onze eerste Frankrijk trip hopelijk mag worden. En uiteraard gaat er, het liefst zo snel mogelijk, ook weer lekker gevist worden in ons eigen koude kikkerlandje.
Tot die tijd houd ik jullie op de hoogte van onze voorbereidingen en hoop ik hiermee bij jullie ook weer de kriebel te doen ontstaan om dit jaar een reisje richting één van de prachtige Franse wateren te boeken.
Strakke lijnen gewenst!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Livardière

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6287 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Toen ik jaren geleden in Frankrijk begon te vissen wist ik niet waar ik moest boeken. Mijn eerste reizen heb ik bij niet nader te noemen organisaties geboekt en dat viel wel eens tegen. Sinds ik jaren geleden The Carp Specialist heb gevonden zit ik op mijn honk, met 3 tot 4 reizen per jaar weet ik dat het altijd goed is of goed komt. Er vallen steeds meer nietszeggende wateren af en er komen mooie voor terug, zowel voor de tent als de volledig ingerichte huizen aan het water. Ook het vissen met een groep vind ik geweldig, dit jaar gaan we zelfs 2 keer op pad met zijn allen!
8
Rating starRating starRating starRating star
Harrie Mensink
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 56.427 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Grain Baits
MTC Baits
KWO
Nash Tackle
Cipro Baits
Korda
Dragon Baits
NTEC
Dynamite Baits
Koicenter Tiel
PK Baitboats