Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Dragon Island: dit BIG-FISH water is klaar voor 2019!

Er zijn maar weinig watereigenaren die de uitbating van hun viswater zo professioneel aanpassen als Horst van Dragon Island. In de winter van 2018 is Horst officieel eigenaar geworden van het water, en vanaf die tijd is er vrijwel non-stop gewerkt om het water klaar te maken als echte big-fish bestemming. Voorafgaand aan het 2018-seizoen werden 6 mooie stekken aangelegd, een Gite en clubhuis geplaatst en werd beheerder Lenny geïnstalleerd. Enkele mooie vissen werden bijgezet, en we wisten dat er al 2 bekende 30kg+ vissen en tenminste 7 vissen tussen de 25-30kg rondzwommen. Het eerste jaar verliep, met uitzondering van het extreem droge weer en dus lage waterstanden en een regelmatig haperende generator, behoorlijk goed. Aan de hand van de vangstverslagen en de ervaringen van onze gasten, is er in de winter van 2018/2019 hard gewerkt om de onderstaande verbeteringen door te voeren:

Verbeterde toegangswegen & parkeerplaats

De gehele weg vanaf de poort tot aan het clubhuis en ook de parkeerplaats is voorzien van letterlijk tonnen vers grind. Zo kunt u schoon en veilig arriveren, ongeacht het weer!

Stroomaansluiting vernieuwd en uitgebreid tot stek 2

Inmiddels is Dragon Island aangesloten op het vaste stroomnet, waardoor zowel het clubhuis, de Gite alsook stek 2 beschikken over stroom. Uiteraard zijn er voor de andere stekken ook ruim voldoende oplaadpunten in het clubhuis.

Aanleg waterbeluchter/ontgasser

Er is geïnvesteerd in een grote waterbeluchter/ontgasser die door middel van waterverplaatsing zal zorgen voor extra zuurstof in de warmere maanden van het jaar. Dit zal de activiteit van de vis in deze maanden flink doen toenemen.

Wifi in het clubhuis

Dat zegt genoeg natuurlijk :-) U bent van harte welkom in het clubhuis om te werken, even te surfen op het internet of te Facetimen met het thuisfront! Bovendien staat er een koelkast met wat frisdrank en een luxe koffiezetapparaat.

Volledige renovatie van de Gite

De Gite is volledig onder handen genomen deze winter. Er is een compleet nieuwe keuken geplaatst, voorzien van genoegen potten, pannen, kopjes, borden en bestek. En de afwas? Die gaat uiteraard gewoon in de vaatwasser! Naast de keuken is het meubilair ook vernieuwd. Met rest een 5-***** Gite dus :-)

Spectaculaire visuitzettingen

Door intensieve samenwerkingen aan te gaan met enkele gerenommeerde Franse viskwekers hebben we deze winter verschillende visleveringen gehad waarbij een totaal van 51 karpers zijn uitgezet. Hiervan wogen 14 karpers boven de 20kg en de grootst uitgezette karper woog 27,7kg. Het doel van Horst is absoluut niet om een gemakkelijk water te worden. De uitzettingen zijn dan ook gericht op het vergroten van de toplaag van het visbestand.
Naast de uitzetting van grote vis op Dragon Island, zijn we begonnen met de opkweek van een serie volbeschubte spiegelkarpers in het kweekmeer. Deze exemplare zullen wellicht niet uitgroeien tot monsterformaat, maar met een dergelijke beschubbing zijn we er zeker van dat deze vissen elke vanger blij gaan maken. Voorlopig worden deze mooi beschubte exemplaren nog minstens een jaar opgekweekt voordat ze hun opwachting mogen maken op het grote meer.
Zoals u ziet: kosten noch moeite worden gespaard om van Dragon Island een waar paradijs voor de big-fish hunter te maken. Bent u niet bang voor een beetje wier, heeft u zin in een uitdaging, rust, ruimte en big-fish? Kijk dan zeker eens naar Dragon Island!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6335 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 56.507 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

NTEC
Koicenter Tiel
Grain Baits
MTC Baits
Cipro Baits
Dynamite Baits
Nash Tackle
KWO
Korda
Dragon Baits
PK Baitboats