Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Ga met Karperwereld Online & The Carp Specialist naar De Karperhoeve!

UPDATE 11-08-2014: HET KWO-WEEKEND OP DE KARPERHOEVE IS REEDS VOLLEDIG VOLGEBOEKT!

Ga naar de betaalwaterpagina van Timmy's Lake en reserveer voor het weekend van 7 t/m 10 november, de prijs van € 245,- wordt dan automatisch berekend.
Van vrijdag 7 t/m maandag 10 november gaat het team van Karperwereld Online samen met The Carp Specialist vissen op het complex van De Karperhoeve in België. Wil jij ook mee op deze compleet verzorgde karpertrip: geef u dan nu op!

De Karperhoeve

Het Belgische domein De Karperhoeve te Oosterlo kent een rijke historie. Waar ooit een moeras lag en waarvan werd gezegd dat "het er spookte" ligt nu een prachtig domein voor de karper- én meervalvisser. In het midden van de twintigste eeuw werd het moeras uitgegraven en ontstonden diverse wateren. Op één van deze wateren werd een taverne & woonhuis gebouwd op palen. Vanuit hier kijkt u uit over de diverse mooie meren op het domein. Karperwereld Online heeft tezamen met The Carp Specialist Timmy's Lake & Tine's Lake exclusief afgehuurd voor het weekend van 7 tot en met 10 november. Met een gezelschap van maximaal 12 vissers zullen we de meren bevissen, slechts 8 karpervissers op Timmy's Lake en 4 karpervissers op Tine's Lake!
Tot onze beschikking staan Timmy's Lake & Tine's Lake. Beide wateren hebben een eigen karakter en bestand. Het grootste meer is Timmy's Lake, ideaal voor de karpervisser, dit is een water van 6.5 hectare met meer dan 30 vissen boven de 15 kg en 5 karpers boven de 20 kg. Daarnaast ligt Tine's Lake, een echt 'runswater' van 1.8 hectare met steur en karper, beiden tot ruim in de 30 pond!
In goed overleg zal het weekend op vrijdagmiddag aan worden gevangen met een maaltijd plus stekverdeling. Bij de trip inbegrepen zitten 5 maaltijden die genuttigd worden in de gezellige taverne van De Karperhoeve. Bij iedere maaltijd zitten ook nog eens 2 consumpties. De professionele chefkok kookt voortreffelijk, we zullen dus niets tekort komen dit weekend!
Ook aan het aas is gedacht. In overleg met De Karperhoeve en het team van ProLine carp products hebben we voor iedere deelnemer 'goed lopend' aas gereed staan. Per persoon heeft u de beschikking over 2kg boilies, een potje pop-ups en bijpassende dip. Deze boilies hebben een zeer goede instant reactie en hebben zich al bewezen op De Karperhoeve, onder andere tijdens karpersessies van Eddy Sterckx.
Buitenom locatie, maaltijden en aas is er nog een leuk aspect aan deze vistrip. De ervaren vissers Mark Hofman, Michiel Pilaar, Jos Benders en Bas van Klaveren zullen het hele weekend rond de wateren struinen om met de deelnemers te praten over hun visserij en ondersteuning te bieden met tips en trucs. Uiteraard is dit uw kans om alles te vragen wat u wilde weten!

Prijzen voor grootste & mooiste vis!

Voor de vangst van de grootste karper én de vangst van de mooiste karper heeft Pro Line enkele leuke prijzen ter beschikking gesteld.

De kosten

De prijs voor het weekend is € 245,-, hierbij zit inbegrepen:
- Vergunning om 3 nachten te vissen op Dé Karperhoeve (u mag blijven tot maandagochtend)
- Aaspakket van het bewezen aas van Pro Line
- Karperwereld Online hoody & muts (t.w.v. € 45,-)
- 5 maaltijden (lunch & diner)
- 10 consumpties (drank)
- 24/7 begeleiding van het KWO en The Carp Specialist team
- Diverse presentaties in de taverne (Bas van Klaveren, Michiel Pilaar, Mark Hofman)
- Deelname aan de competitie met kans op winst van diverse mooie prijzen van Pro Line
Kortom, een super leuk, gezellig en leerzaam visweekend. Boek snel, want er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar! Tot dan!

Boeken? Dat kan eenvoudig!

Ga naar de betaalwaterpagina van Timmy's Lake en reserveer voor het weekend van 7 t/m 10 november, de prijs van € 245,- wordt dan automatisch berekend.
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6287 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al ruim vier jaar doen wij als Hengelsport Leiden jaarlijks diverse karper-trips met klanten naar binnen- en buitenland. Wij huren dan één of meerdere wateren af om met onze klanten naar toe te gaan. Vanaf dag 1 is The Carp Specialist hierin onze partner. Bij The Carp Specialist weet je dat je niet voor onaangename verassingen komt te staan en dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zijn aanbod is groot en divers, zo kunnen wij onze klanten altijd wat leuks bieden!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Robert & Martijn
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 56.427 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Dynamite Baits
Cipro Baits
MTC Baits
Grain Baits
KWO
Korda
Koicenter Tiel
Dragon Baits
NTEC
Nash Tackle
PK Baitboats