Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Geen gesleep meer met uw karperspullen: de MAD Transformer Car-Go Barrow!

Tijdens het doen van de wekelijkse boodschappen schoot er bij me te binnen dat we eigenlijk vaak onzinnig met producten sjouwen en slepen. In de supermarkt bijvoorbeeld van het schap naar het karretje, van het karretje naar de kassa, van de kassa weer terug in het karretje, van het karretje in de auto, van de auto naar huis en dan pas in de keukenkastjes. Wat een gedoe! En ook met karpervissen is het niet anders toch? Een berg materiaal in de schuur wordt per sessie verzameld, in de auto gelegd en vervolgens loop je verschillende keren van de auto naar de stek om eindelijk aan het vissen toe te komen.

Een transportwagentje voor al het karpermateriaal!

Transportwagentjes kennen we al: van eenvoudige kruiwagens tot de meest geavanceerde wagentjes met elektrische aandrijving. Het probleem is echter altijd dat je deze moet demonteren bij transport en je vervolgens nog verschillende keren aan het op- en overstapelen bent. Toen mijn oog viel op de MAD Transformer Car-Go Barrow wist ik het: deze gaat met materiaal en al in mijn schuur en stationwagen passen! Door middel van een simpel plankje rijd ik hem zo in en uit de auto en dat scheelt tijd toch?
Volgeladen voor een nachtje op het kanaal!
De kingsize tractorband: je kunt niet zonder!

De praktijk: een verdomd handig ding die MAD Barrow

Hoewel ik de MAD Barrow eigenlijk puur en alleen aanschafte vanwege het besparen van tijd heb ik tijdens de paar sessies dat ik hem nu heb gebruikt al tal van handigheidjes ontdekt die ik graag met u deel:
- De MAD Barrow is in 2 standen te gebruiken: de transportstand zoals ik hem in de auto gebruik, maar ook als staand model waarbij het wiel naar onderen wordt geklapt en je de Barrow door middel van de 2 poten kunt neerzetten. Dit is vooral handig wanneer je veel zwaar materiaal meeneemt het zwaartepunt ligt dan namelijk in het midden, waardoor je schouders minder snel verzuren.
- Een enorm rubberwiel. Eerlijk is eerlijk: het rubbervoorwiel ziet er overdreven uit. Het profiel doet zonder overdrijven denken aan een tractorband. In de praktijk blijkt het echter onmisbaar. Zelfs op de meest modderige paadjes (want daarachter liggen natuurlijk de beste stekken) staat ie zijn mannetje en blijft de Barrow zeer stabiel.
- Verstelbaar in de breedte, hoogte en lengte. Doordat de MAD Barrow vanuit alle hoeken verstelbaar is, kun je het karpermateriaal prima stapelen. Ik heb de afmetingen van mijn Barrow precies afgestemd op mijn stretcher, die gebruik ik aan de onderzijde als bodem. Hier bovenop stapel ik mijn stoel, vistas, aastas, onthaakmat en evt. boot. Door middel van een elastiek spin zet ik alles vast, zodat dit zelfs op de meest hobbelige paadjes stabiel blijft liggen.
Ingeklapt in 'transportstand'
Uitgeklapt als 'staand model'

Niet alleen voor sessies op uw thuiswater neem de Barrow mee op visvakantie in Frankrijk!

Hoewel praktisch alle stekken op onze Franse betaalwateren prima met de auto te bereiken zijn loont het zeker om de MAD Barrow ook mee te nemen op uw visvakantie. Op alle wateren is het namelijk toegestaan om te verkassen, te pennen, en even snel een paar uurtjes te vissen op een andere stek. Hup, de onthaakmat, schepnet, rodpod met hengels en tasje op de barrow en gaan! Lopend met de Barrow verschrik je in ieder geval veel minder vis dan wanneer je met de auto langs het water scheurt. En juist langs de kanten kun je heerlijk pennen, en is de vis vaak overdag prima te vangen in een paar uurtjes. Zeker op wateren zoals Domaine des Iles, The Great Lake, Etang de la Livardière en Castle Lakes scheelt de Barrow u een hoop gesleep tijdens het mobiele vissen. Hij bevalt ons in ieder geval prima!
Je neemt wat spullen mee op een visvakantie
Het resultaat van een uurtje mobiel vissen in een zonnige baai!

MAD Barrow kopen? Dat kan!

Ik kocht de MAD Barrow direct bij de winkelier, maar online kan dit natuurlijk ook! Bij de meeste winkeliers betaal je er zo´n 120,- voor. Ik vond hem onder andere bij:
Heeft u zelf ook een Barrow? Deel uw ervaringen met ons!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6312 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 56.459 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Cipro Baits
Dynamite Baits
Koicenter Tiel
NTEC
Grain Baits
Korda
PK Baitboats
KWO
Dragon Baits
MTC Baits
Nash Tackle