Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Het is zover!

Na weken, wat zeg ik, maanden ernaar toeleven, voorbereiden en wachten (vooral heel lang wachten) is het dan eindelijk zo ver: Morgen, vrijdag 5 april 2013 vertrekken Maurice en ik naar Etang de la Livardière voor onze allereerste Frankrijk trip ooit! Zoals jullie weten zijn het afgelopen najaar, de winter en zelfs het eerste deel van de lente nou niet bepaald ideale omstandigheden geweest om een lijntje nat te maken of een heerlijk nachtje ontspannen te vertoeven langs de waterkant. Reden te meer dus om, na alle verontrustende berichten, het weer op de plaats van bestemming angstvallig in de gaten te houden. En dat hebben we gedaan! Dagelijks werd er heen en weer gebeld over de kleinste veranderingen in temperatuur en voorspellingen. Stress alom!
Maar na ons druk te hebben gemaakt over of we overal wel rekening mee hebben gehouden, genoeg spullen bij ons hebben, het check, check, dubbel checken van de route in de TOMTOM en natuurlijk het nodige heen en weer mailen en smsen met Bas, heerst er bij ons beiden vooral een ontspannen sfeer. Waarom? Omdat het nu dan toch echt zo ver is! Nous partons!
Eindelijk gaan we ervaren hoe het is om de reis te maken, kampement op te zetten aan de franse oevers, ’s ochtends een heerlijke kop hete koffie te drinken, wetende dat we er alles aan hebben gedaan om die ene Franse superbig te kunnen haken… En dat zullen we! Ze zullen geen moment rust kennen zolang wij aan de waterkant te vinden zijn!
Het is nu dan toch echt tijd om de auto te gaan inladen, nog even een laatste beetje (nacht)rust te pakken, daar we hopen daar de aankomende week een gebrek aan zullen hebben, en dan zijn we weg! Het uitgebreide vangstverslag zal uiteraard kort na terugkomst, inclusief foto’s, verschijnen op The Carp Specialist. Evenals een uitgebreid ingevulde review voor allen die nog gaan! Tot die tijd zeg ik succes met de kou en mocht je het er toch op wagen een van onze ijskoude vrienden na te jagen: Bonne chance!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Livardière

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6362 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Zowel zakelijk als privé boeken wij onze visvakanties bij The Carp Specialist. Bas staat altijd voor je klaar en denkt graag met je mee wat betreft water keuze. Overzichtelijke website waardoor het filteren naar jouw perfecte visvakantie zeer gemakkelijk is. Wij boeken onze visvakanties nu al ruim 10 jaar bij The Carp Specialist en zullen dat zonder twijfel nog lang blijven doen!
8
Rating starRating starRating starRating star
Tom & Maarten Snoek
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 56.635 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

KWO
Dragon Baits
Korda
PK Baitboats
Cipro Baits
NTEC
Koicenter Tiel
Grain Baits
MTC Baits
Nash Tackle
Dynamite Baits