Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Het laatste karpernieuws van Badger's Holt - week 31 maart t/m 7 april 2012

Zo nu en dan worden we écht verrast met vangstenverslagen uit Frankrijk! Villedon is dit jaar bijvoorbeeld een echte knaller, met onvergetelijke vangsten voor de vissers die er de afgelopen weken hebben doorgebracht. Op Badger's Holt was het de eer aan Arjan Biemond, een fanatieke karpervisser die de openingsweek van het jaar had gereserveerd om er een weekje ontspannen te vissen. Een sessie die onvergetelijk bleek te worden:
"De openingsweek was top met 23 vissen. Zwaarste 3 waren 29,5kg (Jojo), 26,5kg en 24 kg. In totaal 10 vissen boven de 20 kilo gevangen. Bob had het over 'an incredible week'."
Vanuit The Carp Specialist de hartelijke felicitaties voor deze topsessie. Een resultaat wat wij sinds onze oprichting in 2004 nog nooit hebben meegemaakt! Dat beloofd wat voor de rest van het seizoen op Badger's Holt. Mocht u er nog een weekje willen vissen in 2012... wees er snel bij want alleen de week van 16 t/m 23 juni is nog beschikbaar.
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6373 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 56.692 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Cipro Baits
PK Baitboats
Koicenter Tiel
Dynamite Baits
Nash Tackle
KWO
Korda
MTC Baits
Grain Baits
Dragon Baits
NTEC