Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Het laatste karpernieuws van Lac de Villedon - week 27 april t/m 04 mei 2013

Gekscherend noemen we onze bestemming Lac de Villedon weleens in één adem met de bekende wateren Rainbow Lake, Les Graviers en Euro Aqua... maar, is dat echt wel zo gekscherend? Het karperbestand op Lac de Villedon is uniek, en record na record wordt er gebroken. Zowel van individuele vissers, als qua vangsten over een gehele week. Vorige week was zo'n unieke week die in 'de boeken' kan: er werden maarliefst 59 karpers boven de magische 20kg grens gevangen!
John, de beheerder, bericht ons het volgende:
"Wat een ongelooflijke week was het van 27 april t/m 4 mei! Na de enkele zeer warme dagen van de week ervoor was het deze week een flink stuk kouder en viel er een behoorlijke hoeveelheid regen. Hierdoor leek de grote vis geheel op hol geslagen en werd deze week dan ook de beste ooit qua grote vissen in de geschiedenis van Lac de Villedon... zo werden er deze week het ongeloofelijke aantal van maarliefst 59 karpers boven de 20 kilo gevangen, waarvan er 5 boven de grens van 25 kilo waren (zwaarste vis 27.7 kilo). De 2 meest uitzonderlijke resultaten waren er in de villa (stek 22) die 15 vissen boven de 20 kilo (2 25 kg+) wist te vangen en op stek 3 (1 visser) die er 14 boven de 20 kilo wist te landen."
Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan alle vangsten in de fotogallerij van Lac de Villedon en lees de reviews van de vissers die het water reeds bevist hebben. We zijn u graag van dienst op deze uitzonderlijke bestemming!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Villedon

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6373 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 56.696 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Korda
KWO
Nash Tackle
Dragon Baits
Koicenter Tiel
Dynamite Baits
Grain Baits
PK Baitboats
Cipro Baits
MTC Baits
NTEC