Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Een geslaagde visvakantie op Etang des Châteliers voor het team van RW Partikels!

Etang des Châteliers is geen gemakkelijk water, maar met de juiste omstandigheden én de juiste tactiek zijn er flinke vangsten mogelijk. Rudolf & Henriko van RW Partikels vielen met hun neus in de boter, waarover ze onderstaand het volgende schrijven:

We hebben een zeer goede vangst gehad op Etang des Châteliers en kregen erg goed advies van de watereigenaar. Bij aankomst werd ons verteld dat de vis op ons geboekte stek zat en dat we als we slim waren op stek 11 moesten gaan zitten... zo gezegd zo gedaan! 

Dat bleek achter af een zeer goede keuze in de eerste 24 uur hadden we met ze tweeën al 17 karpers dat was al een recordaantal in de eerste 24 uur vissen. Dit stond eerst op 11 vissen in 24 uur vertelde de eigenaar van het water. Na een kleine 40 uur vissen zaten we al op 30 vissen waaronder 7 vissen zwaarder dan 20 kilo en 1 van 25 kilo (nieuw PB voor Rudolf) en nog 1 van 26 kilo voor mijn maatje Henriko (nieuw PB). We wisten ook nog 3 ghost karpers te vangen waar er maar 6 van op het water zwemmen, waaronder een hele mooi schub van 44 pond zwaar. Toen kwam de water eigenaar naar ons toe om te vertellen dat het record van aantal gevangen vissen op het water op 37 stuks stond!

Helaas ging de wind draaien maar het werd wel wat lastiger om  vis te vangen. De vangsten werden iets minder. maar gingen nog gestaagd door waardoor we aan het einde van de week uit zijn gekomen op 45 vissen totaal op stek 11.

Ik wil de complimenten geven aan de water eigenaar, deze geeft erg goede tips en is super aardig en was niet weg te slaan bij ons. Hij was elke dag wel 2.5 uur bij ons om overal over te kletsen. Geweldige man kortom! 

We hebben trouwens maar 20kg partikels opgemaakt en maar 3 kilo bollies. Zo veel vis op zo weinig aas heb ik nog nooit mee gemaakt.

Het was een geweldige ervaring die wij niet snel zullen vergeten!
Rudolf & Henriko van RW Partikels
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Etang des Châteliers

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6781 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Toen ik jaren geleden in Frankrijk begon te vissen wist ik niet waar ik moest boeken. Mijn eerste reizen heb ik bij niet nader te noemen organisaties geboekt en dat viel wel eens tegen. Sinds ik jaren geleden The Carp Specialist heb gevonden zit ik op mijn honk, met 3 tot 4 reizen per jaar weet ik dat het altijd goed is of goed komt. Er vallen steeds meer nietszeggende wateren af en er komen mooie voor terug, zowel voor de tent als de volledig ingerichte huizen aan het water. Ook het vissen met een groep vind ik geweldig, dit jaar gaan we zelfs 2 keer op pad met zijn allen!
8
Rating starRating starRating starRating star
Harrie Mensink
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 57.790 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

NTEC
MTC Baits
KWO
Cipro Baits
Dragon Baits
Dynamite Baits
Grain Baits
Koicenter Tiel
PK Baitboats
Korda
Nash Tackle