Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Een weekje karpervissen op Etang des Gaulois van 4 t/m 11 mei 2019!

Bart is één van onze vaste gasten en naast zijn diverse sessies op Villedon is hij vorig jaar voor 't eerst naar Gaulois afgereisd. Die succesvolle sessie vroeg om een herhaling en zo toog hij samen met zijn vismaat begin mei weer richting de mooie Morvan...

We werden hartelijk ontvangen met koffie en cake door Lulu en Christophe. Waar we meteen wat tips kregen voor onze stek 1-2, niet te ver vissen en vergeet de kanten niet (waar de vissen graag langstrekken). Toen we nog niet uitgepakt waren kwam er al eentje op 10m uit de kant volledig het water uit, dat beloofde wat!

De weersomstandigheden waren wisselend, zo ook de aanbeten. De eerste aanbeten kwamen snel, maar de nachtvorst van de eerste nachten deed de vis de dagen erna stilvallen. Halverwege de week draaide wind naar Zuidwest en kregen we regen, tijdens de buien ging de vis los. Bij windstil en zonnig weer vielen de aanbeten weer stil. De laatste ochtend stond er een ZW4 op de kant te blazen waardoor we er nog twee, net voor het binnendraaien wisten te vangen waaronder een mooie 20kg+ schub. Das altijd lekker binnendraaien, maar uiteraard jammer dat we toen weg moesten.

Boilies voorweken heeft goed gewerkt en we hebben ook de pellets van de eigenaar gebruikt. Daarnaast zijn we slechts met twee hengels op de voerplek en twee hengels onder de kant begonnen. Uiteindelijk met 3 pp. gevist., wat volgens mij echt voldoende is daar. In totaal hebben we 20 vissen gevangen op Gaulois, overwegend tussen de 15 en 20kg, 4 stuks 20kg+ en een schitterende sterke Ghost Koi van bijna 100cm. en een albino meerval.  

Alles was weer top geregeld en we hebben een prima trip gehad!
Bart Buitendijk
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Etang des Gaulois

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6781 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Toen ik jaren geleden in Frankrijk begon te vissen wist ik niet waar ik moest boeken. Mijn eerste reizen heb ik bij niet nader te noemen organisaties geboekt en dat viel wel eens tegen. Sinds ik jaren geleden The Carp Specialist heb gevonden zit ik op mijn honk, met 3 tot 4 reizen per jaar weet ik dat het altijd goed is of goed komt. Er vallen steeds meer nietszeggende wateren af en er komen mooie voor terug, zowel voor de tent als de volledig ingerichte huizen aan het water. Ook het vissen met een groep vind ik geweldig, dit jaar gaan we zelfs 2 keer op pad met zijn allen!
8
Rating starRating starRating starRating star
Harrie Mensink
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 57.790 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

MTC Baits
Dynamite Baits
Cipro Baits
PK Baitboats
Dragon Baits
Grain Baits
KWO
Koicenter Tiel
Korda
Nash Tackle
NTEC