Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Karpervissen op De Koperen Plas: deze pellets mogen niet ontbreken tijdens uw sessie!

Pellets... ze zijn er in allerlei soorten en maten. Maar een echte goede pellets die niet alleen vis vangt, maar de vis ook laat groeien, sterker en gezonder maakt: die zijn al een stuk schaarser. In samenwerking met het team van Carp Care zijn we dan ook bijzonder trots om u de Carp Pro voerpellets te mogen aanbieden op De Koperen Plas!

Zeker op wateren met een flinke visbezetting loont het om de vis 's winters bij te voeren. Hierbij is gewichtstoename niet het belangrijkste doel... eerder een gezonde buffer en dikke slijmlaag zodat bacteriën, schimmels en parasieten in het voorjaar (wanneer de vis op zijn kwetsbaars is) minder kans hebben om toe te slaan. Visserijbiologen en koi-specialisten kunnen er honderduit over vertellen, maar uiteindelijk tellen de resultaten die we 'live' aan de waterkant ondervinden.

In de eerste visweken op De Koperen Plas van dit jaar zien we een mooie gewichtstoename van de vissen, waarbij de derde 'nieuwe' vijftigponder is gevangen. Ook is er nog geen uitval geweest en zijn er al diverse vissen herkent die ten opzichte van afgelopen najaar zwaarder de winter uit zijn gekomen. De karper blijkt de nieuwe Carp Pro voerpellet zeer goed te accepteren. Reden voor ons om er op De Koperen Plas ruim 4.000kg van af te nemen. Een deel hiervan wordt tijdens de winterperiode door het team gevoerd aan het karperbestand, het andere deel kan door onze gasten worden aangeschaft en gebruikt worden om mee bij te voeren. Ook op Het Broek is de Carp Pro voerpellet aanwezig, en daar zien we vergelijkbare positieve resultaten.

Op wateren waar voerpellets reeds jaren intensief worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld op Etang des Gaulois zien we dat de pellet een zeer positieve invloed heeft op de vangsten van de vissers die deze gebruikt. Het is daar bijna standaard dat elke visser minimaal een zak van 25kg pellets gebruikt tijdens zijn visvakantie. De vis kent het aas en aast er met vertrouwen op door de grote hoeveelheden die ervan worden aangeboden. Ter vergelijking, in 2018 werd er liefst 8.000kg gevoerd van de pellets op Etang des Gaulois.

Met de 4.000kg voerpellets op De Koperen Plas dit jaar verwachten wij een uitstekende groei van de vis en blakende gezondheid. Wij kunnen elke visser dan ook van harte aanraden om deze pellet ter plaatse aan te schaffen. Voor ieder wat wils, dus er zijn 3 verschillende hoeveelheden beschikbaar:

  • 3kg Voerpellets De Koperen Plas € 15,-
  • 10kg Voerpellets De Koperen Plas € 45,-
  • 20kg Voerpellets De Koperen Plas € 80,-
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek De Koperen Plas

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6792 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
100% betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam, interessante locaties en de juiste info. Toonaangevend in zijn sector en mijn nr. 1 keuze voor het boeken van een visvakantie!
10
Rating starRating starRating starRating starRating star
Alijn Danau
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 57.803 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Dragon Baits
KWO
Korda
Nash Tackle
Koicenter Tiel
NTEC
PK Baitboats
Cipro Baits
MTC Baits
Grain Baits
Dynamite Baits