Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Aan het eind van de regenboog wacht... Etang des Châteliers!

Onze Duitse gasten Daniël & Saskia van het aasmerk 'Team R & L Baits' visten 2 weken in Frankrijk: 1 weekje Villedon, gevolgd door een weekje op Châteliers. Over hun laatste weekje schreven ze een gaaf verslag wat u (vertaald) hieronder leest:

Na de eerste week karpervissen op de Villedon gingen we verder naar Châteliers. Dit meer maakt indruk met zijn adembenemend mooie, natuurlijke landschappen en heeft ook enkele prachtige karpers rondzemmen... één van deze beauties vangen was ons doel. De visserij op de Châteliers heeft eigenlijk weinig te maken met wat velen zich voorstellen onder standaard 'betaalwatervissen'.

Hier mag de trucendoos helemaal open en mag echt iets voor je vis doen. Omleiden, Subfloats, Hook & Hold Fishing dit alles kan hier allemaal worden beoefend en je voelt je op geen enkele manier beperkt. We verhuisden naar een stek met een groot lelieveld op ongeveer 300 meter afstand.

Hier op Châteliers voelden we ons heel goed en het goede gevoel werd op de eerste avond verhoogd door de eerste vis te vangen. Ik was vooral blij dat dit Saskia's beurt was. Ze drilde de vis vakkundig en na een mooie dril kon ze de eerste vis vanuit de boot landen.

De dagen vlogen voorbij en we vingen regelmatig mooie vissen en hadden het buitengewoon naar onze zin - onze visvakantie was al helemaal geslaagd. Als de hengel op 350 meter afstand na 5 dagen door enkele piep en kromme top een aanbeet aankondigde, wist ik al dat ik een mooie vis aan de haak hand. De vis wist het leieveld te vinden, maar door rustig en voorzichtig te drillen vanuit de boot wist ik de vis in het net te krijgen. "Yeeeeessss !!!" Wat een gaaf beest is dit!?! Het formaat was indrukwekkend, maar deze zeer speciale ghostkarper van 24kg was een echte droomvis en absoluut het hoogtepunt van de voorjaarstour van dit jaar.

Wat hebben we genoten, en we kunnen alvast niet wachten op onze komende visvakanties. 

We komen zeker terug op Etang des Châteliers!
Daniel & Saskia
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Etang des Châteliers

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6781 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al ruim vier jaar doen wij als Hengelsport Leiden jaarlijks diverse karper-trips met klanten naar binnen- en buitenland. Wij huren dan één of meerdere wateren af om met onze klanten naar toe te gaan. Vanaf dag 1 is The Carp Specialist hierin onze partner. Bij The Carp Specialist weet je dat je niet voor onaangename verassingen komt te staan en dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zijn aanbod is groot en divers, zo kunnen wij onze klanten altijd wat leuks bieden!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Robert & Martijn
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 57.790 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

MTC Baits
Koicenter Tiel
KWO
NTEC
Cipro Baits
Dynamite Baits
Korda
Grain Baits
PK Baitboats
Nash Tackle
Dragon Baits