Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Sessieverslag Hans & Dick - karpervissen in België op De Karperhoeve - Timmy's Lake!

Maandagochtend ben ik met mijn vaste vismaat vanuit Nijmegen weggereden, naar Geel/Oosterloo in België.Rustig gereden met ons aanhangertje erachter, bereikten wij naar een goede anderhalf uur De Karperhoeve. Na een fijne ontvangst met een kopje koffie van Tine, kregen wij het intake gesprek met Timmy, daarna een rondleiding in de taveerne, douches, toiletten en het oplaadpunt. Daarna mochten wij dan eindelijk naar onze stek 3, waar we rustig onze tenten opgebouwd hebben en alles in gereedheid brachten voor onze sessie.Het weer zat ‘s middags al niet mee, regen en storm tot in de avond, de dieptes bekeken(vrij vlak) en de harde plekken opgezocht. 's Avonds om 23.15 ging het voor de eerste keer loos, Hans ving een mooie 21 schub en omstreeks middernacht had ik een 19 schub. Hans ving weer om 01.30 een 28 schub en om 03.00 had ik weer een 21 spiegel, voor de rest wel wat piepjes maar verder rust.
Dinsdag, mooi weer en ving Hans omstreeks 10.30 een schub van 33 en om 15.00 nog een leder van 31, om 23.30 een spiegel van 28.
Woensdag ochtend om 3.00 ving Hans weer een schub van 31 en verspeelde er nog een hele grote, verder was het woendag sappelen en proberen.
Donderdagochtend verspeelde Hans wederom een mooie en ving een mooie schub van 28, ik ving om 09.30 een leder van 31, daarna was het opvallend rustig. Donderdag tegen de avond veranderde het weer en omstreeks 19.00 kregen we echt noodweer, storm,slagregens en veel onweer tot 23.00 uur.
Vrijdag om 04.00 had Hans zijn achtste vis, een schub van 29 en verspeelde om 07.30 weer een vis in de struiken. Toen zijn wij ons bivak gaan opbreken en inpakken want om 10.00 uur moesten we van de stek zijn.
Kortom hebben we met 299 pond een prachtige midweek gehad op Timmy's Lake en bedanken behalve The Carp Specialist, de mensen van de Karperhoeve: Timmy, zijn vrouw Tine en zeker Maarten die zeer vakkundig en een echte gastheer is, voor hun gastvrijheid en de mooie locatie waar wij zeker terug gaan komen. Overigens voor ons te laat, maar de komende week opent ook de keuken voor ontbijtjes en warme maaltijden!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraagonze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek De Karperhoeve - Timmy's Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

5983 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Met karpervissen als passie, maar zonder zeëen van tijd te hebben kies ik er heel vaak voor om te vissen op de betaalwateren van The Carp Specialist. Dit om 2 heel simpele redenen: Top service en grote keuze uit super gave bestemmingen met verschillende karakteristieken! Ieder type visser vindt er visvakanties die op het lijf geschreven zijn!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
David Vandevelde
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 55.411 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

KWO
Koicenter Tiel
PK Baitboats
Korda
Dragon Baits
Grain Baits
MTC Baits
Nash Tackle
Cipro Baits
NTEC
Dynamite Baits