Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Sessieverslag Marco - Karpervissen in België op betaalwater De Karperhoeve - Timmy’s Lake!

Goedenavond Bas,
Ik ben weer terug na een weekendje karpervissen op De Karperhoeve. Na een wat langer durende reis richting België dan anders en licht geïrriteerd reed ik het domein De Karperhoeve op. Op de pakeerplaats aangekomen was de lang reis sl snel vergeten. In de taverne was het gezellig druk. Aan een tafeltje zat een groepje mannen met een jonge enthousiaste visser Jamie. Het bleken mijn buren te zijn. Maar later meer over deze mannen. Timmy kwam mij tegemoet we schudden elkaars hand. 'Hoe is het met je?' vroeg ik, waarop hij met een brede glimlach antwoorde 'we zijn getrouwd hè'. Na een korte rondleiding met de mannen uit Limburg streek ik neer op stek 1. Er was weinig activiteit te zien, maar naar kort overleg met de crew (Timmy en Alex) had ik genoeg info om om de sessie te starten en plekjes te vinden.
In de avond was het net of ik in het Dolfinarium zat zo sprongen de vissen. Maar nee, ik zit op De Karperhoeve en het vertrouwen werd opgeschroefd. Op zaterdag kreeg ik mijn eerste aanbeet wat een mooie schubkarper opleverde. Na even wat rust te geven op het water even bij de buren kijken hoe het bij hun gaat... ook zij hadden vis. En wat mij op viel was dat de kleine man zo gedreven en enthousiast was. Zittend in zijn viskleding tussen de grote mannen. Na mooie verhalen over en weer gingen ik en de mannen uit Limburg de laatste nacht in met een gezonde vertrouwen. Ze zeggen wel eens het gaat hard als het gezellig is. Ik mocht vroeg in de morgen nog een mooie spiegel landen. Na wat foto's maken namen we het weekendje nog even door en vertrokken de mannen en mijn grote vriend Jamie weer naar Limburg. Kortom het was weer een top weekend op het domein De Karperhoeve. Timmy, Tine en Alex weer bedankt voor de zorg en gezelligheid. Tot over 12 weken!
Marco
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraagonze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek De Karperhoeve - Timmy's Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

5983 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 55.411 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Dragon Baits
Nash Tackle
Korda
Cipro Baits
Koicenter Tiel
PK Baitboats
MTC Baits
NTEC
Grain Baits
KWO
Dynamite Baits