Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Sessieverslag Marco van Bezooijen - Karpervissen in België op De Karperhoeve - Timmy's Lake!

Wat heb ik een topweekend gehad op De Karperhoeve! Dan heb ik het alleen al over de gastvrijheid van Timmy & Tine... wat een toppers. Na vrijdag aangekomen te zijn en geinstalleerd op stek 4, stelde Timmy voor om te verkassen naar stek 1 indien het de eerste nacht rustig zou blijven. Na een stille nacht ben ik inderdaad verkast en zag de vis al springen op stek 1. Na 2 uurtjes zoeken naar de beste plekken lagen mijn henegls in en kon het wachten beginnen. Op zaterdagnacht 1 uur kreegh ik een piepje, en een minuutje later liep de hengel rustig af. Een mooie 17,2kg schub lag in mijn net!
Na een uurtje lag de hengel weer op zijn plaats en dook ik de slaapzak in... prima geslapen die nacht. Rond half 9 's ochtends besloot ik mijn hengels in te draaien, de stek wat rust te geven en even een lekker kopje koffie te gaan drinken in de taverne. Na het indraaien van de eerste hengel vertrok de hengel waarop ik eerder die nacht al een vis had gevangen opnieuw, dit maal een 9,3kg schub! Daarna bleef het verder stil, het werd mistig en het bleef helaas ook op de zondagnacht stil. Al met al een prima weekendje met 2 mooie vissen op de kant voor me op De Karperhoeve - Timmy's Lake!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek De Karperhoeve - Timmy's Lake

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6312 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 56.459 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

MTC Baits
Dragon Baits
PK Baitboats
Cipro Baits
Nash Tackle
Grain Baits
Koicenter Tiel
Korda
NTEC
KWO
Dynamite Baits