Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Sessieverslag Ron, Friso, Ruud & Willy op Etang de Mont!

Na afloop van hun geslaagde vissessie op Etang de Mont zijn de vismaten Ron, Friso, Ruud & Willy in de pen gekropen en hebben een prachtig sessieverslag geplaatst op hun website www.visbeleving.nl... en uiteraard ook te vinden op Karperklets!
Vrijdag rond middernacht... eindelijk daar zijn Ron en Ruud snel de laatste spulletjes in de wagen en op naar Hilversum om Willy op te pikken, de laatste van het gezelschap. Het gaat nu echt beginnen en we zullen voor 1 week de karpers in Etang de Mont gaan belagen. De stekken 1,2 en 3 hebben we afgehuurd met 4 man drie vissers en een gast.

De aankomst

Het zag er goed uit goed verzorgde plekken en mooie bungalow tenten. We besloten om stek 3 te laten vervallen deze lag te ver van stek 1 en 2 dit was geen probleem en wel zo gezellig. Hierna snel de auto uitgeladen daarna nog even een proost op de aankomende week en een eerste blik over het meer verrade al waar de karpers zich bevonden, meerdere aasplakkaten en springende karpers waren zichtbaar en dit zorgde voor de nodige schattingen van de te vangen karpers deze week, 20 tot 40 karpers dat moet toch lukken!

Stek 1 en 2

De spullen zijn uitgepakt de tenten opgezet, de plekken verdeeld en de strategie van de week is besproken. Tijgernoten, hazelnoten en mais moesten de vis op de kant brengen. De lijnen zouden worden uitgevaren met de zodiac en worden voorzien van het nodige lokvoer (mais, pellets, en tijgernoten). De vis moest op stek 1 en 2 komen uit de oude rivierbedding op enkele meters uit de bosrand en enkele meters van de steiger op stek 2. De onderlijnen zijn zo simpel mogelijk en voorzien van een tijgernoot met een nepmais of alleen mais.
De vissen werden in het begin van de week goed gevangen aan de tijgernoten, bollies was geen optie deze werden te snel opgegeten door de massaal aanwezige maarvalletjes. Later in de week scoorde mais erg goed. Na elke vangst werden de lijnen weer uitgevaren op de zelfde plek en voorzien van de nodige handen voer. Wat opviel was dat de vissen op stek 1 zowel overdag als snachts goed werden gevangen. Op stek 2 werd eigenlijk alleen overdag de vis gevangen. De vissen kwamen op stek 1 en 2 vanuit de oude rivierbedding en enkele meters van de bosrand vandaan. (doordat er verweg gevist werd was een enkele piep op de beetmelder al een teken dat de vis was gehaakt) Op stek 2 werd er ook vis gevangen in de buurt van de steiger.
De vangst op stek 1: 38 spiegel karpers van 12 tot 37 pond, en zeker zo’n 25 runs gelost.

De vangst op stek 2: 18 karpers waarvan 1 schub van 16 pond tot 34 pond en zo’n 4 runs gelost.
Van stek 4 weten we dat er 27 karpers zijn gevangen en deze kwamen ook uit de oude rivierbedding en tegen de bosrand vandaan. Zij visten met harde boillies en tijgernoten. De zwaarste vis was 31 pond. Wat op viel was dat er een hoop vis werd gevangen met een gewicht van rond de 24 pond!
De visstekken zijn lekker ruim en er is voldoende afstand tussen de stekken. De omgeving is schitterend en de accommodatie is top, waar heb je zo dicht bij je visplek de gelegenheid om te kunnen douchen, naar de wc te gaan en de beschikking over stroom en 3 grote koelkasten wat ons betreft is dit echt top! Misschien toch één klein minpuntje de douche kop zou iets hoger kunnen hangen wel zo prettig voor de lange mensen onder ons.
Nog een paar van de gevangen karpers deze week!
Gegroet en op naar de volgende trip!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek Etang de Mont

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6304 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Met karpervissen als passie, maar zonder zeëen van tijd te hebben kies ik er heel vaak voor om te vissen op de betaalwateren van The Carp Specialist. Dit om 2 heel simpele redenen: Top service en grote keuze uit super gave bestemmingen met verschillende karakteristieken! Ieder type visser vindt er visvakanties die op het lijf geschreven zijn!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
David Vandevelde
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 56.447 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Grain Baits
MTC Baits
KWO
Nash Tackle
Koicenter Tiel
PK Baitboats
NTEC
Korda
Dynamite Baits
Dragon Baits
Cipro Baits