Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Spectaculaire visuitzetting op Vallee Lake 2!

Afgelopen dinsdag 27 november was het dan eindelijk zover... de langverwachte extra visuitzetting op Vallee Lake 2 stond op het programma. 's Middags arriveerde de professionele lokale viskweker met zo'n 70 handgeselecteerde schub- en spiegelkarpers die al enkele maanden in een apart water rondzwommen zodat ze uitvoerig gecontroleerd zijn op de aanwezigheid van mogelijke visziekten etc.. De vissen bleken uiteraard geheel 'schoon' en veilig, waardoor ze veilig konden worden uitgezet op het water.
Mark, de eigenaar van het water, hielp de viskweker met 2 van zijn visvrienden mee om de vissen uit te zetten en te fotograferen. De uitgezette vissen hadden een gemiddeld gewicht van zo'n 15kg en de grootste vissen (waaronder enkele schubs) wogen zo rond de 23kg! Een prachtige aanvulling op het huidige aanwezige bestand... we verwachten hiermee dat de visserij er iets eenvoudiger op zal worden komend seizoen.
In de komende wintermaanden wordt er niet gevist op Vallee Lake 2, maar wel intensief bijgevoerd met speciale winterpellets. Deze zorgen ervoor dat de karpers niet alleen zwaarder uit de winter komen, maar vooral gezonder omdat deze pellets zeer rijk zijn aan de juiste vitaminen en mineralen. We verwachten dus dat niet alleen de uitgezette vissen, maar ook het bestaande bestand volgend jaar nóg spectalairder zal zijn. Wanneer u prijs stelt op een relatief korte reisafstand, goede faciliteiten, een redelijk uitdagend water in een mooie omgeving en bovendien een hoog gemiddeld gewicht dan is Vallee Lake 2 een echte aanrader!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6362 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al ruim vier jaar doen wij als Hengelsport Leiden jaarlijks diverse karper-trips met klanten naar binnen- en buitenland. Wij huren dan één of meerdere wateren af om met onze klanten naar toe te gaan. Vanaf dag 1 is The Carp Specialist hierin onze partner. Bij The Carp Specialist weet je dat je niet voor onaangename verassingen komt te staan en dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zijn aanbod is groot en divers, zo kunnen wij onze klanten altijd wat leuks bieden!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Robert & Martijn
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 56.637 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

MTC Baits
KWO
PK Baitboats
NTEC
Cipro Baits
Nash Tackle
Dragon Baits
Grain Baits
Koicenter Tiel
Dynamite Baits
Korda