Nr. 1 expert in karpervisvakanties

The Carp Specialist: Trotse sponsor van Carp Zwolle 2018!

Inmiddels is het voor ons alweer de veertiende keer dat we deelnemen aan Carp Zwolle: altijd één van de hoogtepunten van het jaar en super leuk om onze gasten even persoonlijk te kunnen ontmoeten. Dit jaar zijn we bijzonder trots op onze verdergaande samenwerking met het team van Carp Zwolle, vanuit The Carp Specialist sponsoren we de Carp Zwolle App voor op uw mobiele telefoon én stellen we een drietal prachtige visvakanties ter beschikking naar Iktus Ruffaud, Etang des Châteliers & Merenye!
We zien u met genoegen op onze stand, en doen er met ons team alles aan om u zo goed mogelijk te woord te staan en te kunnen helpen. Wie weet ligt er voor de boekers zelfs wel een leuk presentje voor u klaar :-)
Onze stand is net zoals in de afgelopen jaren op onze 'vaste plek' in Hal 4 te vinden (rechts in de hoek) op standnummer 405. Naast het team van The Carp Specialist mogen we ook dit jaar weer enkele watereigenaren verwelkomen dus kom zeker even langs... we verheugen ons op uw komst!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6373 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 56.696 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Korda
NTEC
MTC Baits
Cipro Baits
KWO
Dynamite Baits
Koicenter Tiel
Nash Tackle
PK Baitboats
Grain Baits
Dragon Baits