Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Van 19 t/m 29 augustus op 'Robinson' vakantie op La Ramade!

Wij zijn iets eerder terug gekomen vanaf La Ramade dan gepland. Niet door het schitterende water, maar door een ontsteking in de teen van Ed en dan moet je op zo een Robinson stek (nr. 6) niet 2 dagen rekken.
Het begin was taai, omdat we nog even de stek moesten lezen. We zijn alleen maar daar gebleven. Wellicht aardig om te weten voor andere gasten zie hieronder:
Stek 6 ligt afgelegen, maar is wel een flinke slok water! In mijn ogen de sleutel tot succes, al is het maar een opinie natuurlijk en wellicht kan het nog beter. Zorg dat de vissen niet merken dat je er zit. Echt heel stil doen. De dieptes lopen af tot max 1,4m en het grootste deel is 70 á 80 cm.
Alleen de eerste dag het water op met de boot en in kaart brengen en dan niet meer, anders trekken ze weg uit de ondiepe baai. Deze fout maakte wij de eerste dagen. Beginnen verspreid te voeren en steeds meer concentreren. Een voetboot is eigenlijk wel een must, anders kun je bepaalde stekken niet bevissen.
Obstakels alleen aan de kanten, maar daar is het zo ondiep dat je daar geen last van hebt. Ik heb maar 1 keer vast gezeten en dat was zo opgelost. Wellicht dat ze hebben geruimd, maar voorslagen hadden wij niet nodig. Geen lijnbreuk gehad op wat dan ook.
Standaard tackle 37/100 mono en 20 pond onderlijntje was prima. Klauwhaakje (in ons geval 6) wel handig ivm zachte bekken in augustus.
In totaal heben we 41 vissen gevangen op La Ramade: 2 keer 20 kg plus; 10 keer 15 kg plus; of dat goed is voor deze stek of water (geen idee). Wij waren tevreden! 5 lossers gekend (vooral de laatste dagen; ze werden voorzichtiger). De 2 grootste vissen waren van het oude bestand en waren wel wat gehavend door de strijd. Maar grotendeels puntgave vissen en ook een aantal vechtersbazen daar word je bang van wat een uithoudingsvermogen en kracht...
Stek 6 is echt wel mooie stek, maar wel een mannenstek (betaalwater gezien) niet geschikt voor mensen die steeds met de boot weg willen om te gaan eten, douchen of opladen van spullen. Dan ga je de vis niet in je baai houden was ons idee. En dat gebeurde de eerste dagen ook. Wij gaven de vakantie op La Ramade een dikke plus!
Bekijk dit betaalwaterMeld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraagonze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Ontdek La Ramade

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

5983 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Ik vis nu 24 jaar op betaalwateren in Frankrijk en boek de laatste 12 jaar veelal bij The Carp Specialist. Prima geregeld en Bas geeft je een goed en eerlijk advies. Mijn vrouw en ik vinden toch wel dat ze de betere wateren aanbieden!
8
Rating starRating starRating starRating star
Ada & Dick van Gemert
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 55.411 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Korda
Dynamite Baits
Nash Tackle
Grain Baits
KWO
Dragon Baits
NTEC
MTC Baits
PK Baitboats
Koicenter Tiel
Cipro Baits