Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Wat vindt u van de nieuwe website van The Carp Specialist?

Wat vindt u van de nieuwe website van The Carp Specialist?

Wij stellen uw mening erg op prijs en staan open voor suggesties. Samen met u maken we onze website nog gebruiksvriendelijker. Wilt u onderaan dit artikel via de Poll svp laten weten wat u van de nieuwe website vindt?
Met gepaste trots presenteert The Carp Specialist tijdens de jaarlijkse meeting van de Karperstudiegroep Nederland op 20 november haar nieuwe website! Bas van Klaveren, eigenaar van The Carp Specialist, zegt: Al sinds de oprichting van ons karperreisbureau in 2004 heeft interactie met onze gasten de hoogste prioriteit gehad. Het delen van ervaringen op onze betaalwateren via onze website zorgt voor een uitstekende voorbereiding van ieders visvakantie! Door middel van foto´s, video´s en reviews krijgt de gast een goed zicht op de vakantie die hij kan verwachten hoe is het weer, waar wordt er gevangen, wat zijn de tactieken die andere vissers toepassen etc. Allemaal vragen waarop de visser een antwoord vond op onze bestaande website.
De huidige technische mogelijkheden bieden echter ruime mogelijkheden om nog verder te gaan in de informatievoorziening. We hebben ertoe besloten om onze website in een geheel nieuw jasje te steken en te laten uitrusten met de meest moderne en interactieve functionaliteiten om ervoor te zorgen dat de visser nog makkelijk kan oriënteren, kiezen, boeken, voorbereiden en reageren op ervaringen van andere gasten. Door deze interactiviteit ontstaat een kennisbank waardoor we een nog beter zicht krijgen op de gezondheid en groeiratio van de vissen, het beheer ter plaatse en de accommodatie. Zo zijn we in staat eventuele problemen snel en accuraat aan te passen om zo een geslaagde vakantie te garanderen. We kunnen gelukkig het weer en het aasgedrag van de vis niet bepalen, maar de overige zaken dienen prima geregeld te zijn dat is het streven van The Carp Specialist.
Naast de vernieuwde website wordt ook onze maandelijkse nieuwsbrief nieuw leven ingeblazen en blijft u door middel van de KarperKlets op de hoogte van de ontwikkelingen op onze Franse karperbestemmingen. De KarperKlets blog is ook geheel interactief, dus iedere visser krijgt de mogelijkheid bij te dragen door middel van het aanleveren van artikelen en het reageren op anderen. Wil je iets delen op Hyves of Facebook? Met een druk op de knop is het geregeld. Zo komt niet alleen het nieuws van de wateren aan bod, maar in principe alles wat met de karpervisserij te maken heeft. De website is dus niet alleen voor onze bestaande gasten een bezoekje waard, maar ook voor karpervissers die (nog) niet in Frankrijk vissen biedt het veel praktische informatie over de visserij!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6312 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Met een geweldig aanbod aan diverse wateren kom je al snel uit bij The Carp Specialist. Door de enorme klantvriendelijk en goede begeleiding zal je niet teleur gesteld worden. Het enigste wat hun je niet kunnen garanderen is dat je gaat vangen. Al de rest word in de puntjes geregeld voor je!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Edwin Stoffels
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 56.472 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

NTEC
Grain Baits
MTC Baits
PK Baitboats
Nash Tackle
Cipro Baits
Korda
Koicenter Tiel
Dragon Baits
Dynamite Baits
KWO