Nr. 1 expert in karpervisvakanties

Win een gratis karpervisvakantie!

Het einde van 2013 is weer in zicht... tijd om terug te blikken, te reflecteren en nieuwe plannen te smeden of voornemens te maken voor het nieuwe jaar. Maar vooral een periode om tijd door te brengen met uw dierbare familie, vrienden en vismaten. Vanuit The Carp Specialist wensen we u dan ook prettige feestdagen en een vangstenrijk 2014 toe!

Voor ons staat het Kerstfeest ook voor 'geven & delen'. Speciaal voor u, als gewaardeerde gast, hebben we een leuk kerstcadeautje klaarstaan. Alle karpervissers die dit jaar (van 1 januari t/m 31 december 2013) alvast een karpervisvakantie hebben geboekt voor het 2014-seizoen maken namelijk automatisch kans op een gratis visvakantie voor 2 vissers op Lac de Viennay - Busters Lake. In totaal verloten we maarliefst 4 gratis visvakanties, dat is dus een kerstcadeau van ruim € 1.200,-. Deelnemen is erg eenvoudig... zorg dat u uw karpervisvakantie uiterlijk voor de jaarwisseling heeft gereserveerd via onze website en u doet automatisch mee aan onze verloting. In de eerste week van januari 2014 maken we via onze website bekend welke karpervissers een gratis karpervisvakantie hebben gewonnen. Mocht u uw karpervisvakantie voor 2014 dus nog niet hebben geboekt, doe dit dan alsnog voor 31 december 2013, en wie weet wint u die extra gratis visvakantie voor 2 vissers wel!

En de winnaar is... Jan van den Oever!

Vanmiddag, op 6 januari, hebben we de verloting van de Nederlandse/Belgische winnaar van de gratis visvakantie voor 2 personen op Busters Lake gehouden. Karpervisser Jan van den Oever kwam als grote winnaar uit de bus... Jan, van harte gefeliciteerd namens het gehele team van The Carp Specialist. We wensen je een geslaagde visvakantie toe op het water!
Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van The Carp Specialist in uw mailbox!

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Onze brochure

Vraag onze brochure aan en deze belandt bij u thuis op de deurmat.

Bas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit betaalwater? Neem dan gerust contact met ons op

NL+31 344 66 48 06
BE+32 280 87 432

Whatsapp+31 6 556 88 912

Daarom boekt u bij The Carp Specialist

6373 vissers hebben ons al beoordeeld

9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Algemeen
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Faciliteiten
9,4
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Ons aanbod
9,3
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Begeleiding
Al bijna 10 jaar boeken wij meerdere malen per jaar zowel privé met familie en vrienden, maar ook zakelijk voor onze (boilie)testsessies met teamleden en weekjes vissen met onze klanten via The Carp Specialist. Wij zijn daardoor op vele bestemmingen geweest in zowel Nederland, België, Frankrijk en Italië. Altijd is het perfect geregeld, of we nu 1 of 2 stekken boeken, een weekendje of een hele week een water exclusief afhuren, het is altijd goed georganiseerd door Bas en Jeroen en goed geregeld met de watereigenaren. Perfecte locaties, wateren met een mooi en groot visbestand en een grote keuze in water, bestand, faciliteiten en rij-afstanden, keuze genoeg! Omdat wij ook wel eens wat extra’s als we met een hele groep zijn er iets dan iets voor de hele groep 'geregeld' moet worden – BBQ of materiaal is een belletje met Bas of Jeroen voldoende. Het is ook fijn dat ze altijd gewoon te bereiken zijn of dat ze je op korte termijn even terugbellen. Ook voor advies en informatie vooraf, mbt het water waar je heen wilt staan ze altijd klaar. The Carp Specialist – 5 Stars of Quality!
9
Rating starRating starRating starRating starRating star half
Hans & Quint Ramerman
Uw professionele karperreisbureau
Ruime keuze aan betaalwateren
Al 56.692 tevreden vissers geholpen
De grootste community karpervissers

Deze karpermerken gingen u al voor!

Nash Tackle
Cipro Baits
KWO
NTEC
Koicenter Tiel
Dynamite Baits
Korda
MTC Baits
Grain Baits
Dragon Baits
PK Baitboats